steeltongue.com

Eenhoorn traktatie kant en klaar

Datum van publicatie: 14.08.2019

Kasteel prinses. De Traktatiemand October 25, ·. Daarnaast is er plaats voor een eigen tekst die wij er, zonder extra kosten, voor u op plaatsen bijv.

Een reep met op de wikkel rondom pastel gekleurde bloemen. De Traktatiemand June 29, ·. Een reep met op de wikkel rondom roze bloemen.

Vogeltjes traktaties. Een kubus van stevig papier waarin de traktatie gestopt kan worden bijv.

De wikkel en uiltje kan geleverd worden in de kleuren blauw, roze en groen of een combinatie van deze kleuren, hi. Deze prikkers zijn ideaal om te gebruiken voor bijv. Leuk voor een traktatie bij een kinderfeestje. Op het bakje zijn rondom stippen afgebeeld. Een   chipswikkel met op de wikkel een plaatje van een uiltje, eenhoorn traktatie kant en klaar.

Eenhoorn traktatie kant en klaar traktaties? Je rijgt plakken cake - Gemaksfactor 1: die je eventueel kant-en-klaar kunt kopen - aan een papieren rietje en overgiet ze met wat glazuur - Gemaksfactor 2: is eventueel ook kant-en-klaar te koop in de supermarkt.

Een kubus van stevig papier waarin de traktatie gestopt kan worden bijv een schatkistje, smarties of rozijntjes. Afmetingen: 6 cm x 6 cm x 6 cm. Je deelt ze uit in cupcake vormpjes.
 • Afmetingen groot: 8,7 cm x 4,3 cm en 6 cm hoog.
 • Uiltjes traktaties.

25 Makkelijke traktaties

Cakebakje 'Stippen'. Eén zijde is vrij gehouden voor een eigen tekst die wij er, zonder extra kosten, voor u op plaatsen bijv. Afmetingen stukje: 6,5 breed bij 5,5 cm hoog en Reep met een regenboog, net als de jurkjes van K3!.

Onder het plaatje is er ruimte voor een eigen tekst die wij er voor u op plaatsen. Een taart vol met roze bloemetjes en op de bovenkant van elk taartstukje een grote bloem.

Super leuk om uit te delen toch?

 • Hoera, Isa 7 jaar! Het vogeltje is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, oranje en groen of een combinatie hiervan Daarnaast is er ruimte voor een eigen tekst die wij er voor u op plaatsen bijv.
 • Op het bakje zijn rondom gekleurde bloemen afgebeeld.

Op twee zijden staat een eenhoornplaatje. Eenhoorn traktaties. Deze tekst staat voorop en op de zijkant samen met de vlinder plaatjes! Gezien de hoeveelheid kun je deze ook uitdelen in de klas bijv. Je stopt het gewoon in een leuk traktatiebakje of bekertje en meer hoef je niet te doen. Combinatie emmer popcorn-suikerspin.

Wij bevelen ook het volgende aan:

Op de achterzijde is er ruimte voor een eigen tekst die wij er , zonder extra kosten, voor u op plaatsen bijv. En als school een gezond traktatiebeleid heeft, kun je de ijshoorntjes vullen met fruit. Regenboog traktaties.

Hoera, Alice 8 jaar. Mail ons voor meer informatie : info nielspopcorn. Iedere ochtend is het weer feest Is je kind in de herfst jarig, dan zijn deze eikeltjes van mini chocozoenen en kleine stroopwafeltjes een leuk traktatie idee, eenhoorn traktatie kant en klaar.

Unicorn - eenhoorn popcorn of suikerspin. Je koopt wat blauwe start stop systeem werkt niet opel corsa en tekent er met een watervaste stift mondjes op. Op de reep is er ruimte voor een eigen tekst die wij er in het roze voor u op plaatsen.

Eenhoorn nr. 1 Traktatie

De tekst komt ook op het middenrondje van de taart samen met het uilenplaatje. De Traktatiemand June 10, ·. Mocht je kind buiten het ijs-seizoen toch op een ijsje willen trakteren, dan zijn deze spek-ijsjes een leuk alternatief.

Afmetingen van de gesloten inhoud : 4,3 cm x 8,7 cm x 6 cm. Het foliezakje kan los met het label geleverd worden zodat je zelf de traktatie kunt toevoegen. Zo heeft u altijd een leuke en gegarandeerd lekkere popcorntraktatie De Traktatiemand June 10.

De tekst komt ook op het middenrondje van de taart samen met het bloemenplaatje. Op de voorkant staat bij de deur een prinses. Hoera, eenhoorn traktatie kant en klaar.

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Kasteel prinses. Flesjes gevuld met lekker vrolijk gepofte rijst snoepjes  Wij noemen dit unicorn poopies : Leuk voor een traktatie bij een kinderfeestje of in de klas. Chocoladereep 'Vlinders'. En dan steek je er een vrolijk half rietje in.

Is je kindje rond de jaarwisseling jarig dan zijn deze spekvuurpijlen een leuke traktatie. Om de taart komt een mooi lint en eronder een echte taartonderlegger.

Ook in categorie:
  16.08.2019 00:16 Nard:
  Bloemen traktaties. Ideaal voor een kleinere traktatie of als weggeefartikel bij evenement of bedrijf.

  16.08.2019 00:11 Remigius:
  Hoera, Linda 8 jaar! Op beide zijkanten van elk stukje is er plaats voor een eigen tekst die wij er, zonder extra kosten, voor u op plaatsen bijv.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com