steeltongue.com

Eetcafe de nar den bosch

Datum van publicatie: 09.08.2019

Ans En Nico Schilder 60 punten. Glutenvrij menu voor onze zoon was geen enkel probleem. Cheyenne 76 punten.

Fleur de ruijter. Bekijk alle 9 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 87 attracties in de buurt. August 3, · 's-Hertogenbosch ·. Dus op naar de Nar! Mijn varkenshaassaté was erg droog en ook de saus weer waterig.

Ronnie vd Zande 30 punten. Smakelijk gegeten. Wel worden wekelijks andere gerechten eetcafe de nar den bosch de kaart om aangeboden. Beoordeeld op 3 december via mobiele applicatie Sfeervol ingericht en lekker eten. En de rest was ook super. Geen probleem dat mensen later aanschuiven. Wachten op de bride to be!.

Vooral de gerechten van de dag waren van een hoog niveau. Beoordeeld op 30 november Prima lunchplek.
  • Joost van Dijck. Gasten die nu binnenwandelen zeggen het vaak genoeg tegen bedrijfsleider Marloes van Beekveld.
  • Schulte krijgt op 1 januari de sleutel van het pand naast De Stip, maar de eerste paar maanden zal de naam De Nar nog op de gevel staan.

Meer informatie

Leuke manier van aanprijzen van menu's. Eetcafe de Nar Bar · Restaurant. Stuur mij een kopie. Volgens een serveerster hadden ze dit niet. Ik heb nog nooit zo'n lekkere kroketjes op.

Restaurant gesloten. May 10, 's-Hertogenbosch. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Met vriendinnen hier heerlijk geluncht. Goede gerechten, en het personeel weet wat er op de kaart staat en daar buitenom geserveerd wordt, zijn ze wellicht te bang om uit hun comfort kapotte hielen door schoenen eetcafe de nar den bosch komen.

Bekijk al onze gerechten

Bekijk alle 9 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 87 attracties in de buurt. Vriendin en ik hadden kip- en varkenshaassaté.

Met het stoppen van modezaak Pescade vertrekt er weer een lokale ondernemer met een onderscheidende zaak uit de stad. Attente bediening.

Verhouding prijs en kwaliteit is goed. De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. Erg vriendelijke bediening. Goede gerechten, en het personeel weet wat er op de kaart staat en daar buitenom geserveerd wordt, пока вы не закроете Chrome!

Bedank Broadwaybabe!

Welkom bij

Het was kleiner dan ik had verwacht en dus erg gemoedelijk. Vooral de biefstuk reepjes waren heerlijk. Nu wordt het dus weer teruggekocht door een lid van de familie Schulte. We werden netjes ontvangen door het personeel.

Desondanks niet te pretentieus. Attracties in de buurt Bekijk alle 87 attracties in de buurt. Jammer dat het zo rustig was om een doordeweekse woensdag! Bediening denkt goed mee en raden lekkere dingen aan, eetcafe de nar den bosch. Meer informatie. Gisteren heerlijk gegeten bij de Nar een echte aanrader. Geen verrassingen op de kaart en dat is precies zoals ik het wil!

Ons verhaal

Vorige week heerlijk geluncht met een paar vriendinnen. Ik heb nog nooit zo'n lekkere kroketjes op. Facebook 2 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

Desondanks niet te pretentieus. Niet alleen van het lekkere eten en drinken, maar ook zeker van de gezellige sfeer en de vriendelijke bediening.

Ook in categorie:
    14.08.2019 11:30 Jakko:
    Ook de lunch is erg goed en gezellig. Forgot account?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com