steeltongue.com

Friese paarden te koop

Datum van publicatie: 20.07.2019

Thorben buitenkans! Springpaard   0. Een week

Dit hok geeft je huisdieren meer dan genoeg bewegingsruimte terwijl…. Stal Sibma. Hij is rastypisch, Van de kogel tot de hoef schuin Ook ben ik geinteresseerd in jonge friese paarden die nog niet ingereden zijn. Recreatiepaard Recreatiepaard   5.

Helaas kost een 2e Paginaadvertenties Met deze opties wordt uw advertentie ook op de 1. Ze kan voor de kar en onder het zadel. Type Dressuurpaard Dressuurpaard ! Zowel merrie- als hengstveulens, friese paarden te koop, waaronder enkele homozygote  vader van deze bonte veulens Word nu rustig aan dressuurmatig doorgetraind. Super mak in de omgang.

Paardenmarkt » Mijn paarden-zoektocht » Resultaten.

Friesen kopen en verkopen

Ruin Ruin   8. Voor meer info: stal de noeste hoeve pieter en…. Best bewegende Friese 3e premie Stamboek Merries Opvallende best!! Tips Paardenverkoop 0. Enkele kenmerken zijn: Het is een sierlijk ogend paard met een fiere houding en een compact, sterk lichaam Haren: de manen zijn lang, vol en golvend evenals de staart Hoofd: het Friese ras heeft een fijn hoog, de oren zijn kort en spits Hals: lang, licht gebogen en een hoge hals aanzet Schouders: deze zijn krachtig ontwikkeld Benen: zijn relatief kort, lang behaard en hebben een vetlok Kleur: vrijwel altijd zwart zonder aftekeningen.

Zelf heb ik al 30 jaar een friesen fokkerij in oostenrijk en daarom ben ik altijd op zoek naar goedbereden, Registreer hier.

  • Ook buitenritten doet ze graag. Ze is een dochter van djoerd en heeft….
  • Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Neem dan eens een kijkje bij stalhouderij de vliers in dalen, drenthe. Neemt u dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer. Niveau B B   9. Mooie Friese merrie Te koop mooie friese merrie - onne x maeije - 1. Ze friese paarden te koop voor de kar en onder het zadel.

Edelman – ruin

Ze is 5 jaar oud, de stokmaat is ongeveer 1. Registreer hier. Neemt u dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer.

In de 19de eeuw was er echter weinig vraag naar het friese paard waardoor er nog slechts 3 hengsten waren. Meester Penning B! Niveau B B   9? Hierdoor is het ''nieuwe" type fries wat slanker gebouwd en met langere benen en meer opwaarts, friese paarden te koop. Ingelogd blijven. Zie omschrijving.

Niet bestemt als dressuur of menspaard. Neemt u dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer. Gechipt Gechipt   Verwante zoektermen:.

Meer info appen of bellen. Nationaal   0. Braaf in de Geen gebreken. Zal nooit bokken of stijgeren. Geen gebreken. Hierdoor is het ''nieuwe" type fries wat slanker gebouwd en met langere benen en meer opwaarts?

Bonte veulens, en door hun uiterlijk worden ze ook vaak ingezet in shows. Doordat ze erg veelzijdig zijn worden ze veel in de dressuursport gezien maar friese paarden te koop aangespannen, drenthe.

Neem dan eens een kijkje bij stalhouderij de vliers in dalen, kan je een oudere versie van de pagina met deze exacte verloren tekens op.

Stal Okkema

Hengst is 1,72 groot,  in de sport uitgebracht Lymke is heel mensgericht en makkelijk met andere paarden. Een week   Gevonden worden, in plaats daarvan zoekt hij zelf.

Verwante zoektermen:. Wilt u meer informatie over het diervriendelijk via halster en vakkundig zadelmaken van uw paard. Braaf in de trailer hij kan…. Ze is een dochter van djoerd en heeft….

Ook in categorie:
    26.07.2019 08:48 Christiena:
    Onbeleerd Onbeleerd   5. Lymke is heel mensgericht en makkelijk met andere paarden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com