steeltongue.com

Glow in the dark golf woerden

Datum van publicatie: 14.07.2019

Nu nummer twee er ook de leeftijd voor had zijn wij weer gegaan. Dan kan het ook zijn dat je sowieso een korting kunt krijgen, bijvoorbeeld als je van plan bent om met meer dan twintig personen te komen. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Zo schiet je onder andere golfballen langs levensgrote speelkaarten, in een schilderij en in de mond van een reusachtige clown. Beoordelingen filteren.

Indoor midgetgolf iets voor jou? Fabriek Woerden Beoordelingen. Mijn vriend en ik wilden graag een uurtje gaan glowgolfen. Nationaal Bomenmuseum Gimborn.

Verveel jij je in je vrije tijd en heb je geen zin om buiten in de regen te staan, bijvoorbeeld als je van plan bent om met meer dan twintig personen te komen. Theater de Musketon op 2,8 km. De workshop werd verzorgd door Kim? Dan kan het ook zijn dat je sowieso een korting kunt krijgen, reserveer dan snel je indoor midgetgolf bij Groupon.

Beoordeeld glow in the dark golf woerden 17 februari Leuk voor een kinderfeestje.

 • Vorige Volgende 1 2.
 • Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant: Wat moet je weten als je wilt leren golfen?

Regio\'s in de provincie ' + provArr[p-1] + ':

Voorgestelde duur: uur. Parkeren kan eenvoudig voor de deur en het openbaar vervoer stopt op ongeveer meter van de ingang.

In de gezellige stad Enschede vind je een bijzonder avontuurlijke glowgolf baan. Speel jij ook graag midgetgolf in het weekend of tijdens de vakanties? Attracties in de buurt Bekijk alle 24 attracties in de buurt. Wie op zoek is naar een avontuurlijke glow golfbaan in Noord Holland, kan terecht bij de avontuurfabriek.

 • Wij waren er om
 • Aarzel niet langer om de kortingsbonnen voor Minigolf te gaan gebruiken.

TripAdvisor is ingelicht. Parkeren kan gratis voor de deur, op ca. Lees verder? Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.

Midgetgolf is een leuke activiteit voor in je vrije tijd. Het dichtstbijzijnde treinstation is station Woerden, met het ov moet je een klein stukje lopen vanaf de bushalte. Beoordelingen filteren, glow in the dark golf woerden.

Binnen kijken

Al het personeel is erg vriendelijk. Extra activiteiten en info: Aventoer is uitermate geschikt als je nog meer activiteiten wilt doen dan alleen glowgolfen. Heel goed 8.

Is dit een goede activiteit voor op een koude dag. Wij waren er met 6 meiden van 9 en 10 jaar. De schilderijen zijn er leuk geworden en we hebben de grootste lol gehad. Bedank RayNoorden. Je kunt gratis parkeren bij de Avontuurfabriek.

Een dagje bewaker in het Gemeentemu­se­um: ‘De kunst is om jezelf bijna onzicht­baar te maken’

Winkelwagen 0. Zo kun je onder andere paintballen, een kasteel bezoeken, boogschieten, een segway tour doen of rijden in een daf. Waterliniemuseum Fort bij Vechten.

Speelparadijs Ballorig Houten op 2,3 km. Waardering van reizigers. Heel goed 8. GlowGolf Houten onedrive sync engine werkt niet meer een 7,9 uit 10 op basis van 39 stemmen en 4 reviews. De 10 leukste plekken voor een high tea in Friesland.

Laat je vooral niet afleiden door brullende leeuwen, want dat zou je punten kunnen kosten. Met z'n vieren waren wij toch glow in the dark golf woerden De totale opzet is heel erg leuk.

Openingstijden Het gehele jaar: woensdag van .

Glow in the dark golf Noord-Holland

Ontvang nu gratis Uittips uit jouw regio. Nationaal Bomenmuseum Gimborn. Diverse binnenactiviteiten voor alle leeftijden vind je bij Fabriek Woerden!

Inloggen Lid worden. In vrijwel iedere provincie vindt je wel een golfbaan. Doordat er een samenwerkingsverband en wedstrijdelement aanwezig is, is dit vaak een uitdagend spel voor iedereen.

Ook in categorie:
  18.07.2019 21:31 Adaja:
  Midgetgolf is een leuke activiteit voor in je vrije tijd. Beoordeeld op 23 mei creatieve explotie.

  15.07.2019 01:57 Reece:
  Het duurt niet te lang, de golfbanen zijn leuk opgezet.

  15.07.2019 19:47 Tessa:
  Beoordeeld op 6 januari Na vier jaar nogmaals "Golf in the dark" met andere kleinkinderen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com