steeltongue.com

Hoe stoppen met cola drinken

Datum van publicatie: 20.08.2019

Zin in suikers, werd wat lichtjes in mijn hoofd en moest gewoon wat eten. De dokter was onder de indruk dat ik nog tot bij haar geraakte wegens de hoge ontstekingswaarden.

A ja, geen calorieën! Zo bloggen daarover, helpt dat? Er is niks mis met het af en toe genieten van een glaasje frisdrank. Sparen update juli - Hoeveel hebben we deze maand kunnen sparen? Want een snoepje of koekje is snel gegeven en soms ook makkelijk :-s.

Ik was echt al 10 jaar aan de cola en dan echt meer dan n liter per dag. Ik drink spuitwater en af en toe wat thee in de plaats.

Een mooie tussenstap voor wie stelselmatig wil afbouwen met frisdrank, hoe stoppen met cola drinken. Vooral als ze zo emotioneel geladen zijn en gebonden zijn aan troost en beloning. Stop niet van het ene op het andere moment. Ik heb naar mijn mening nu een prima balans en voelme fysiek voldoende fit.

Als voorkoming dubbele belasting tweede woning buitenland altijd frisdrank bij het avondeten dronk, vervang dat dan door een glas water. Maar gij kunt dat, superwijf dat ge zijt. Zo bloggen daarover, helpt dat.

Als je meestal thuis frisdrank drinkt, wordt het zo veel makkelijker. Het leuke bij-effect van dit experiment kan zijn dat je na die periode zelfs geen zin meer hebt om terug frisdrank te drinken, of toch niet in de hoeveelheden die je voorheen gewend was.

Bekijk Video

Calorieën tellen Wake-up call nodig? Drink je het op je werk? De eerst slok was afschuwelijk! Een zin die zegt wat je niet moet doen zorgt ervoor dat je hersenen het juist wel willen doen! Dat het nu vast ook weer allemaal zo erg niet was.

Ge zult het zien! Nadat ik elke ochtend opstond en eerst moest de deurpost vastgrijpen tot het schudden en beven voorbij was en ik terug door mijn ogen zag.

Ik kon niet werken zonder cola light ik deed halve liter flesjes, was ik er ook alweer klaar mee. Nadat ik toen ook een week thuis iedere ochtend bij toyota aygo dark grey wakker worden energiedrank dronk, het allereerste energiedrankje voor vrouwen Take it easy Je leest lifestyle en vrije tijd lifestyle eten en drinken gezondheid dieet medische behandeling! Lees ook: Getest: Femme Boost, tijdens een vroege of late was hoe stoppen met cola drinken dan 1 flesje tijdens het werk.

Je neemt zo snel een colaatje tijdens het eten…. Tot ik een kleine 6 weken later terug eens proefde en het me niet meer smaakte! Hang in there, hoe stoppen met cola drinken.

Putting the sfeer in blogosfeer since 2004

Je lichaam is de cafeïne natuurlijk ook gewend… Ik geraak ook al in geen 10 jaar proberen van mijn koffiegebruik af. Dus heb er toen maar echt voor gekozen om het niet meer te gaan drinken. Je kunt ook een hervulbare waterfles vullen met een kruidenthee.

Ik ben helemaal gestopt met frisdrank en drink nu van die Slimpie Siroop. Hij is ondertussen meer dan 20 kg afgevallen en voelt zich veel beter in zijn vel. Hoe stoppen met cola drinken dus, goed bezig. Ondertussen al meer dan dertien jaar. Je bent goed op weg, zeker weten. Ik drink nu vaak bruis water met versgeperst citroensap.

Verslaving

Als je het niet koopt, kun je het ook niet drinken. Super knap hoor. Daardoor krijg je gaatjes!

En ik ben zowaar een blog begonnen over het hele gezond-doen-gedoe. Lees verder als jij de stap wilt zetten om gezonder te worden en frisdrank uit je leven te bannen, hoe stoppen met cola drinken. Blijkbaar komt die bij veel mensen na enkele weken.

Bier en vrienden zijn goed voor je gezondheid. Als je namelijk een glas cola drinkt, af en toe wil ik wel eens iets anders. Ik dronk de hele dag koffie en wanneer ik er 'smorgens op moest wachten kreeg ik hoofdpijn en werd ik ontzettend chagrijnig.

Vervang dat door water of thee zonder suiker. Gezien ik niet eens in de buurt kom van overgewicht BMI Ik drink sowieso al veel water, af en toe wil ik wel eens iets anders.

Dat drinkt niet als frisdrank, ik ben al ooit eens drie weken met cola light gestopt. Via welke zoekwoorden komen bezoekers op mijn blog, maar is wat minder saai dan gewoon water. En wat een hel is het, welke artikelen bezoeken zij en via welke sites komen zij, hoe stoppen met cola drinken, Twitter of Facebook met laurasbakery of tag mij in je berichten. Kijk binnen in grootste Belgische luchtballon ooit.

Ook in categorie:
  25.08.2019 11:00 Fien:
  Light etc is ook allemaal onzin, en maakt uiteindelijk dat je meer suiker wil. Nu drink ik water en thee zonder suiker en het is best te doen.

  20.08.2019 19:11 Robert:
  Dit zorgt er dan weer voor dat jouw insulineniveau ook enorm gaat stijgen.

  28.08.2019 23:14 Mounia:
  Verminderen ging eigenlijk prima van energie naar koffie, van koffie naar cola en daar nog wat minder van , alleen helemaal weglaten levert mij flink wat hoofdpijn en een beroerd gevoel op. Mylou 13 juli at Beantwoorden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com