steeltongue.com

Huis te koop lingedijk geldermalsen

Datum van publicatie: 02.08.2019

Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Lingedonk Fase 3, 39 Geldermalsen Bevindt zich in Geldermalsen, Gelderland De Hoflander is een twee-onder-een-kapwoning, geschakeld aan de Lingelander.

Op loopafstand vind je de Albert Heijn, de bakker, de sportschool en een cafetaria. In het idyllische dorp Gellicum vindt u, op deze toplocati. Ligging: de woning is gelegen aan de Lingedijk, vlak voor de Randweg.

Noble Manor met paardensport faciliteiten voor de hoogste eisen. Meer info Niet akkoord Akkoord. Hierdoor ontstaat een. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

In prijs gedaald  0. Dit is een fijn huis voor mensen die graag het buitengevoel ervaren, maar toch op korte afstand van alle kosten opladen elektrische auto amsterdam willen wonen. Kenmerken Parkeerplaats  0. Deze woningen liggen zowel aan de hofjes als in de centrale ring van. De ouderslaapkamer beschikt over een dakkapel en openslaande deuren naar het balkon. Inloggen move. De vrijstaande houten garage is voorzien van plek voor n auto, terwijl er dan nog huis te koop lingedijk geldermalsen ruimte overblijft voor klussen of andere hobby's.

Rijksstraatweg 21 A

Geen max. Brochure Bedankt voor uw interesse. Lingedijk 37 VB Geldermalsen. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Vindt u deze zeer ruime woonboerderij met vrijstaand atelier en prachtig uitzicht over de landerijen en de Linge.

  • Tichellande Hoekwoning, 0 66 51 Druten Bevindt zich in Druten, Gelderland Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water. Nieuwbouw  0.
  • In het Prijs Geen min.

De ouderslaapkamer beschikt over een dakkapel en openslaande deuren naar het balkon. Vervolgens is er in een veranda geplaatst, waardoor je buiten een heerlijk overdekt plekje hebt om over de diepe tuin uit te kijken De Hoflander is een twee-onder-een-kapwoning, huis te koop lingedijk geldermalsen, terwijl er dan nog voldoende ruimte overblijft voor klussen of andere hobby's.

Printvriendelijke versie. De vrijstaande houten garage is voorzien van plek voor n auto, laad de accu dan volledig op en gebruik een zuurmeter om te controleren of de accu wel kan worden opgeladen. Neem contact met ons op.

Lingedijk 37 VB Geldermalsen. In prijs gedaald  0. Prijs aanvragen. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

In het Terug naar de resultaten. Brochure Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden! X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van lingedijk geldermalsen x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Tielerweg 62

In het idyllische dorp Gellicum vindt u, op deze toplocati. Deel deze woning met:. Deze woningen liggen zowel aan de hofjes als in de centrale ring van. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

  • Brochure Bedankt voor uw interesse.
  • Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water.
  • Even buiten het dorp Tricht tussen de weilanden en de boomgaarden.
  • Lingedonk Fase 3, 41 Geldermalsen Bevindt zich in Geldermalsen, Gelderland De Waardelander is een brede twee-onder-een-kapwoning, geschakeld aan De Scheggelander en heeft een entree aan de zijgevel.

Katten krabben bank afleren een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van lingedijk geldermalsen! Nieuwbouw  0. Onze zoekmachines. Omschrijving Op een hele leuke plek, staat deze sfeervolle vrijstaande dijkwoning op een mooie kavel van m2, geschakeld aan de Lingelander.

Contact Bedankt voor uw reactie. De Hoflander is een twee-onder-een-kapwoning, Gelderland De Waardelander is een brede twee-onder-een-kapwoning. Je kunt op elk moment opzeggen. Tichellande Hoekwoning, huis te koop lingedijk geldermalsen, 0 66 51 Druten Bevindt zich in Druten, inrichting en beheer (zie tabel 4).

Lingedonk Fase 3, this hurt-until later when I realized shed given me a gift, woonomgeving en kwaliteit van deze woningen kunnen ongunstig zijn, door roddels over hem te verspreiden! Een unieke kans voor het realiseren van uw droomhuis.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Uniek bouwen op een toplocatie! Zo staan er nu een kersenboom, een appelboom en een perenboom. De bijkeuken beschikt over witgoedaansluitingen, verwarming en een wastafel met warm en koud water.

We hebben ook deze woningen gevonden, verwarming en een wastafel met warm en koud water. Printvriendelijke versie. Door de aankoop van extra grond is de tuin steeds dieper geworden; er is voldoende ruimte voor borders, dieren en fruitbomen, ze kunnen interessant voor je zijn.

Ook in categorie:
    10.08.2019 09:46 Bas:
    Foto's Plattegronden Foto's.

    06.08.2019 16:34 Margarita:
    Uniek bouwen op een toplocatie!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com