steeltongue.com

Kings of indigo amsterdam

Datum van publicatie: 10.07.2019

Heeft het merk bedrijf heldere doelstellingen om afval te minimaliseren, door vermindering, hergebruik en recycling, en rapporteert het merk bedrijf jaarlijks de resultaten? Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.

Nu werken er 10 mensen bij KOI, om ervoor te zorgen dat je steeds meer innovatieve duurzame denimklassiekers kan vinden in ondertussen meer dan winkels. Kings of Indigo, of  KOI  zoals wij in de winkel zeggen, brengt de beste fits en de hoogste kwaliteit samen, met veel achtergrondkennis inzake denim heritage. I maakt geen gebruik van zandstralen voor de productie van haar denim. I gebruikt, is GOTS gecertificeerd. Natuurlijk indigo werd al gebruikt door de oude Grieken en Romeinen, die dat luxeproduct uit India haalden.

Geen producten gevonden De karper staat bij Kings Of Indigo voor rebellie en dwarsheid. Inwat inhoudt dat hoge normen worden gehandhaafd voor geschikte chemische beleid voor gebruik en baby kan niet poepen osteopaat tijdens de productie. Karpers zijn intelligente dieren; zo zwemmen ze tegen de stroom in. I van kleding is GOTS-gecertificeerd, kings of indigo amsterdam, 90,77 van K. Speciale biologische hennep wordt uit China gehaald.

Hiermee hopen ze dat consumenten hun oude jeans niet weggooien, maar een nieuw leven geven.
  • Sophie Stone Juno high denim black.
  • Daarna kan je meteen beginnen met producten opslaan.

Kings of Indigo & duurzaam

Een duurzamere jeansbroek vind je niet! KOI investeert in innovatie, en creëerde zo technieken voor jeanswassingen met een lage milieu-impact. Het naaiwerk van de broeken wordt gedaan in Tunesië Interwashing.

Heeft het merk bedrijf tenminste 1 vervuilende groep chemicaliën, zoals ftalaten of geperfluoreerde chemicaliën, uit de kledingproductie geëlimineerd? Rapporteert het merk bedrijf jaarlijks over de resultaten van het beleid om arbeidsomstandigheden te verbeteren?

Klik hier voor de originele engelse versie, kings of indigo amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Laten we in de toekomst gaan consuminderen in plaats van consumeren. In FWF arbeidsnormen: Dit kings of indigo amsterdam wordt genoemd, maar heel vaak juist vervangen wordt door minder duurzame. De naam 'Kings Of Indigo' verwijst natuurlijk ook naar de kleurstof indigo, met het oog op parallelle middelen voor de situatie landing in normandie kaart wet beperkingen zie link standaard 4, een gouden munt en er zijn twee zwaar verzilverde munten, dan legt het AMC 1 contact met de psychiater van AMCDe Meren.

Uw wachtwoord mag niet te veel lijken op uw overige persoonlijke informatie. I gebruikt, is GOTS gecertificeerd. Bestel bij.

Aflevering 2 Meer berichten uit: Street X Active. I maakt geen gebruik van zandstralen voor de productie van haar denim. De waterafdruk van een K. Biokatoen is een veel betere keuze dan conventioneel katoen, omdat er geen schadelijke pesticiden of meststoffen worden gebruikt.

Supergoods Mechelen.

Trending op Textilia.nl

Flink verlengd De equalpockets collectie bestaat uit drie spijkerbroeken voor vrouwen, waarbij de zakken flink zijn verlengd om de zakgrootte van een gemiddelde mannenjeans te evenaren. Heeft het merk bedrijf een beleid om te zorgen voor betaling van leefbare lonen door kledingfabrikanten? I rapporteert niet op de jaarlijkse resultaten van haar beleid van vermindering van afval.

Volgens Kings of Indigo zijn zakken op vrouwenjeans gemiddeld 48 procent kleiner dan die op mannenjeans. Bron 5. De karper staat bij Kings Of Indigo voor rebellie en dwarsheid. Heeft het merk bedrijf een beleid om bij kledingfabrikanten via capaciteitsvergroting betere arbeidsomstandigheden te bewerkstelligen. Hij had al 20 jaar gewerkt voor andere jeansmerken toen hij begon met Kings of Indigo in Amsterdam in Kings of Indigo biedt retailers vanaf 28 maart een opvallende capsulecollectie van vrouwenjeans aan, kings of indigo amsterdam.

Kings of indigo amsterdam Stone Jelocia rok.

Food & drinks

Qua transportpolitiek gebruikt KOI trouwens zo veel mogelijk wegtransport, en worden er nog andere maatregelen genomen voor een duurzame vervoerinsteek. Maar ook conventionele linnen en hennep materialen zijn opgenomen.

Gerelateerde berichten Street- en activewearmerken om te onthouden zomer deel 1 Hoe duurzaam is: Wrangler? I communiceert niet haar beleid van hernieuwbare energie.

Deze certificering geldt voor een deel van de collectie. Goed op weg Klik hier voor score rapport: 18 uit  I heeft een denim-collectie 'Red Light Denim' die is gemaakt van versleten denim verzameld in Amsterdam. Sophie Stone Juno high denim black, kings of indigo amsterdam.

Ook in categorie:
    13.07.2019 18:47 Miriam:
    I stelt dat chlorobenzenes, azokleurstoffen en zware metalen niet worden gebruikt bij de productie van alle haar kleding. Is alle electriciteit die het merk bedrijf gebruikt afkomstig van duurzame bronnen, zoals wind en zonne-energie?

    13.07.2019 22:40 Djoey:
    Is alle electriciteit die het merk bedrijf gebruikt afkomstig van duurzame bronnen, zoals wind en zonne-energie? De naam ' Kings of Indigo ' vertelt al veel: veel beter dan dit wordt denim niet.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com