steeltongue.com

Restaurant de overkant riel

Datum van publicatie: 04.08.2019

Al met al heerlijk gegeten, goede service voor een schappelijke prijs. Matig 1.

De nieuwe kaart was voor wat betreft de keuze aan desserts echt een relevatie. Centraal gelegen in het dorp. De frietjes waren goed warm maar het vlees was lauw. Klik hier! U kunt kiezen uit de uitgebreide menukaart die regelmatig wisselt.

Hoewel het jammer was dat ook de schnitzel was gefrituurd, had deze gelukkig geen kenmerkende friet-vet-smaak zoals dat in een cafetaria bij gefrituurde schnitzel nog wel eens het geval wil zijn.

Restaurant de overkant riel om half acht hoofdgerecht ontvangen en konden de huilende kinderen hun honger stillen De huid was niet knapperig en de smaak was flauw. Hebben met de familie gegeten. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten. Populiers 64 punten. Als hoofdgerecht een perfect rose gebakken hertenbiefstuk precies zoals ik had verzocht voorzien van een ruime portie aardappelkrokketjes.

  • Tja voor de prijs is het aantrekkelijk maar ook dan verwacht je toch wel enige kwaliteit op je bord.
  • Bushalte op 50 meter.

Een huwelijksfeest bij Den Overkant

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Hotels in de buurt ». Nederlands Om Voorgerecht hadden wij al op, maar tussen voor- en hoofdgerecht al 40 minuten zitten wachten.

Kinderen kunnen zich bij goed weer vermaken in de speeltuin. Wij hebben aangegeven dat het vlees volgende keer warmer mocht zijn, restaurant de overkant riel. Aan de achterzijde is er de beschikking over een groot terras, tot wel vier verschillende ruimten, met aangrenzend een fijne speeltuin voor de kinderen.

Midden in Restaurant de overkant riel ligt dit gezellige restaurant in een klein plattelands dorp. Dit omdat ons gehele pand in delen op te splitsen is, blues en jazz zouden hier uitstekend passen. Jammer dat de smaak ten opzichte van een in de pan gebakken schnitzel dan wel erg vlak wordt. Wij gaan nog vaak komen. Jammer dat er niet af een toe een band is, 1655; 1682; VII.

Ben er nu kort geleden 2× geweest. Wij gaan hier graag eten lekkere kaart en zeker goed betaalbaar.. Al met al heb ik vandaag hier best redelijk goed gegeten en zal ik de volgende keer als ik door mensen waarvoor eetcafé d'n overkant de gelegenheid van hun voorkeur is wordt uitgenodigd, minder aarzelen. Hotels in de buurt ».

Rekening klopte voor geen meter. Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route. Prijs kwaliteit is super. Als nagerecht een kaasplankje met verschillende soorten kaas en lekker gemarineerde olijven. Beoordeeld op 9 juli Gewoon goed, niets meer. Hebben gambas besteld en deze waren niet eens gaar, restaurant de overkant riel.

Type reiziger.

Meer informatie

De serveersters vroegen niet eens hoe we de biefstuk gebakken wilden hebben nou maakte dat ook niet uit want de "saingnant" gevraagde biefstuk was eerder "a point" en bijna "bien cuit" Voor de stroganov saus had men beter een zakje van Knorr kunnen bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

De vorige keer werden gefrituurde minikrieltjes nog als gebakken aardappeltjes geserveerd, maar deze keer waren ze gewoon lekker in margarine, in een pan gebakken. Bekijk hier onze mogelijkheden. Maar voor kip die niet gaar is is elke euro teveel.

Jong personeel maar met oog voor wat er per tafel gebeurd. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 2 restaurants in de buurt Bekijk 1 attractie in de restaurant de overkant riel. Als nagerecht een kaasplankje met verschillende soorten kaas en lekker gemarineerde olijven. Dit maakt Den Overkant een ideaal vertrekpunt voor een wandel- of fietstocht. Uitstekend, restaurant de overkant riel, dit had Riel nodig.

Het eten smaakte super vooral voor de prijs die je daar voor betaalt. Ik denk dat het de bedoeling is om zoveel mogelijk tafels vol te krijgen zonder kwalliteit.

Plaats en Tijden

De frietjes waren goed warm maar het vlees was lauw. Waarderingen en beoordelingen 4,0  31 beoordelingen. Een zeer gezellige tent! Beoordeeld op 19 oktober via mobiele applicatie Niet zo klantvriendelijk.

Den Overkant, Riel. Wij hebben aangegeven dat het vlees volgende keer warmer mocht zijn. Dit restaurant uitgekozen na een goede ervaring vorig jaar.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com