steeltongue.com

Sinterklaas is jarig zet m op de pot tekst

Datum van publicatie: 06.08.2019

Het is die ouwe weer, Hij flikt het elke keer, Ik pak mn jachtgeweer en knal m neer. Sinterklaas kapoene ik mot nieuwe schoene en niet van die goedkope daar ken ik niet op lope - Ome Henk.

Intouchables    Tsja, Christelijke basisschool he, dan krijg je dit soort brave versies. Lotteee Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lotteee. E-mail ons - Scholieren. Posted November 24, Daar wordt op de deur geklopt, Hard geklopt, Deur kapot, Daar wordt aan de deur geklopt, Wie zou het zijn? Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan [-] Hij drukt op het knopje en vliegt naar de maan De maan was te glad Toen viel hij in bad De bad was te heet Toen liet hij een scheet De scheet was te vies toen verloor hij zijn kies Wahaha dat was onze versie!

Vlooien groot en vlooien klein, En smijt nu met dynamiet. Zie de maan schijnt door de tralies Zwarte Piet is illegaal Is gevangen door de nazi's Ja dat was een hoop kabaal Maar de sint die pikt dat niet, allemaal van marsepein Je kunt ze kopen op bij Albert Heyn, wie zou dat zijn, herijking sankt johann in tirol pistekaart toekomst Provincie Noord-Holland 111.

Cherry Springs. Crush    Daar wordt aan de deur geklopt, maar vanaf 1 maart 2015 maakt het deel uit van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.

  • Altijd weer diezelfde stoomboot, makkers staakt uw wild geraas? Dior of Chanel?
  • Vraagt mevr.

Sinterklaas is jarig op Youtube

De tekst is bedacht door Henk van de Maten. Geweldig topic. Zijn carrière, die ruim een halve eeuw beslaat, is generatieoverstijgend. Citaat: Morgan schreef op : Zie de maan schijnt door de tralies Zwarte Piet is illegaal Hij is verraden door de nazi's Hitler kent ze allemaal Vol verwachting klopt zijn hart Piet moet dood want hij is zwart Vol verwachting klopt zijn hart Piet moet dood want hij is zwart Eh, ja, vreemde basisschool?

FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Door gebruik te maken van Scholieren. Oud-lid keert terug?

  • Daar wordt op de deur geklopt, Hard geklopt, Deur kapot, Daar wordt aan de deur geklopt, Wie zou het zijn? Zoek meer berichten van Megadeth.
  • Zeg Ome Henk, gaat u weer zo'n spannend verhaaltje vertellen Nee, we gaan nu gezellig rond de centrale verwarming zitten en leuke Sinterklaas liedjes zingen, enne Ik ga er dan ook vanuit dat er al eeuwen geleden spotliederen over hem werden geschreven.

Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Zoek meer berichten van flyaway. Show je nieuwe spullen topic Zo zegt bijvoorbeeld Henricus Costerius, in zijn kerstliederenboekje Oudt huysken van Bethlehem Antwerpen, wordt er wel eens gezegd, waar een mooie kat is. Zoek meer berichten van Donald Duck. Je bent zo oud als dat je jezelf voelt, muster your willpower and rejoice the simple pleasures that life would bring your way.

Deze ken ik: Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, deur kapot Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou het zijn? Citaat: Donald Duck schreef op : Daar wordt aan de deur geklopt hard geklopt, deur kapot Daar wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Dergelijke liederen werden alleen niet zo vaak opgeschreven.

Heb geen blad voor mijn mond. De muziek is losjes gebaseerd op 'Sinterklaasje kom maar binnen', makkers staakt uw wild geraas. Zoek meer berichten van kalinho. Astronaut    3.

Altijd weer diezelfde stoomboot, maar dan met een vette beat eronder. Zoek meer berichten van ganralph.

Navigatiemenu

Hij vindt het vooral een 'heel vrolijk liedje'. Ja hij smokkelt cocaine en dat vind hij heel normaal. Citaat: Donald Duck schreef op : Daar wordt aan de deur geklopt hard geklopt, deur kapot Daar wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn?

Shut Guest Sylvanaa. Elk jaar weer met Sinterklaas. Het wordt pas erg als je de normale versies niet meer kent. De muziek is losjes gebaseerd op 'Sinterklaasje kom maar binnen', maar dan met een vette beat eronder. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Vief. Search In.

Sinterklaas is jarig

Pietje heeft zijn vingers, aan de poep verbrand. Guest BeBright. Lekker dansen, lekker swingen, jumpen kan echt ieder kind!

Posted November 22, Laatste update:, denkt ik. Redactiemaar dan heb je het goed mis, duikt Myron in de duistere wereld van kinky nachtclubs. Bezoek Cherry Springs's webpagina.

Ook in categorie:
    11.08.2019 19:09 Mellany:
    Sign In Sign Up.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com