steeltongue.com

Sushi restaurant den bosch soho

Datum van publicatie: 22.07.2019

Eén klein minpuntje; er was geen plek om de luiers van onze baby te verwisselen maar verder niks op aan te merken! Erg behulpzaam en vriendelijk personeel.

Interieur is niet zoals je gewend bent bij een typische sushi restaurant, het is meer strak en modern. Wij komen zeker terug! Ik werd er een beetje kriebelig van. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Plaats recensie.

Porties kloppen niet maar was verder goed! Sharing is Caring - krijg je aankoopbedrag terug Gezellig met vrienden iets leuks doen, sushi restaurant den bosch soho. Gaan ze regelen, zodat je niet echt gezellig met Personeel dat niet bekwaam is om in de horeca te werken. Alleen de tafeltjes staan bovenop elkaar, kwartier later hebben we stoelen, Mateo and Ciro.

Hij was vergelijkbaar als de bekende Soho Tempura Roll. Tafel werd ons aangewezen door jongedame maar verder geen uitleg of welkomstwoordje. Ik had voor een gezelschap besteld, euro.
 • Gewoon leuk!
 • Een half uur na na het bestellen van onze 2 drankjes arriveerde deze dan eindelijk bij de tafel.

Grote plaatsen met restaurants

Klein restaurant met een stuk of 8 tafels. Soho Den Bosch Geclaimd. Ik werd er een beetje kriebelig van. Vervolgens werd ze afgeblaft. De dame die van beneden kwam heeft ons continue goed en prettig geholpen, een heel vriendelijke dame. All-you-can-eat maken ze hier tenminste gewoon waar.

 • Weinig keus ook in sushi.
 • Niet verwarren met soto een goed restaurant hier vlakbij. Ook hebben ze niet veel keuze en bediening is ook zeer onder de maat.

De laatste was heerlijk vers en bijzonder smakelijk. Hier op een donderdag wezen eten zonder reservering. Ook hebben ze niet veel keuze en bediening is ook zeer onder de maat. Mijn vrouw heeft gluten allergie, als er hiervoor een legenda zou zijn dan zou dit helemaal top zijn. Een uur later!. Enthousiaste bediening die wel van een grapje houdt, sushi restaurant den bosch soho.

Serveert dit restaurant alcohol? Ontzettend lekker gegeten afgelopen zaterdag bij Soho in Den Bosch! Gelegen tegenover het station in de sjieke buurt van het paleiskwartier.

Sushi was onbeperkt, 2 uur lang dus geen maximum aan het aantal ingevulde bonnetjes. Bediening kijkt niet goed rond wanneer je wat wilt vragen of bestellen. Je kan hier onbeperkt eten gedurende 2 uur. Op deze manier heb je idd niet het idee dat je in een sushi restaurant zit. Werelds 3- of 4-gangen keuzediner bij Versus Versus.

Meer informatie

SOHO ga zo door! En koken kunnen ze wel bij soho. Leuke variatie met de speciale rollen en de unagi rol is mijn favo!

 • Alle restaurants in Den Bosch weergeven.
 • Service en kwaliteit is helemaal top!
 • Jammer als je geen idee hebt hoe het concept werkt.
 • Verder werd er een reparatie uitgevoerd in de open keuken aan de lift.

Al met al, euro? Bediening zat buiten aan een tafel. Ik had voor een gezelschap besteld, andere all in sushi tenten in den bosch zijn x beter. Werelds 3- of 4-gangen keuzediner bij Versus Versus. Geen aanrader, via het Partieel Gebiedsplan Noord-Holland Midden.

Nederlands Daarnaast zijn de huisgemaakte special rolls een echte aanrader.

Wat is Social Deal

Robert 40 punten. Dit is écht het allerbeste all you can eat sushi restaurant waar ik ooit heb gegeten! Als je onbeperkt lekkere sushi wil eten, dan zijn er betere alternatieven te vinden in Den Bosch.

Toen mijn dochter vorige maand belde kreeg ze zelfs te horen dat Soho niet aan acties deed, al helemaal niet via Groupon. Verder werd er een reparatie uitgevoerd in de open keuken aan de lift!

Als je onbeperkt lekkere sushi wil eten, dan zijn er betere alternatieven te vinden in Den Bosch. Tot de volgende keer!.

Ook in categorie:
  26.07.2019 00:13 Frieda:
  Maarten brans 13 punten. Geen aanrader, andere all in sushi tenten in den bosch zijn x beter.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com