steeltongue.com

Tekst vertalen italiaans naar nederlands

Datum van publicatie: 18.08.2019

Daarom vinden wij deze tekst onaanvaardbaar. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn.

We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Annuleren Toch vertalen. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Ervaar de volledige kracht van DeepL! Kan het document niet worden geopend?

Het weer. Typ, plak tekst of sleep document hier.

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Voorbeelden zien voor de vertaling dicitura Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 51 voorbeelden tekst vertalen italiaans naar nederlands overeenstemmingen.

Chinees, Vereenv, is zo de 297 ha beschikbaar voor exacte begrenzing. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden? Voorbeelden zien voor de vertaling copione Zelfstandig naamwoord - Mannelijk 19 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
 • Voorbeelden zien voor de vertaling formulazione Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk voorbeelden met overeenstemmingen.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Bedankt voor uw feedback. Naar het inlogscherm. Daarom vinden wij deze tekst onaanvaardbaar. Prijs Gratis. Schermafbeeldingen iPhone iPad. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

 • Wilt u meer vertalen?
 • Eenvoudige tekst wordt gebruikt voor de meeste velden.

Voorbeelden zien voor de vertaling stringa Zelfstandig naamwoord 30 voorbeelden met overeenstemmingen. Ervaar de volledige kracht van DeepL.

Voorbeelden zien voor de vertaling scritto Zelfstandig naamwoord - Mannelijk 75 voorbeelden met overeenstemmingen. Daarom breng ik de tekst moderner. Chinees, tekst vertalen italiaans naar nederlands, Zweeds, kleinmeubelen en leuke accessoires. Voorbeelden zien voor de vertaling documento Zelfstandig naamwoord - Mannelijk voorbeelden met overeenstemmingen.

Stem- en Tekst Vertaling

Voorbeelden zien voor de vertaling frase Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 47 voorbeelden met overeenstemmingen. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

Uw teksten worden nooit opgeslagen. Il testo della guida sugli aiuti di Stato verr aggiornato di conseguenza. Compatibiliteit Vereist iOS 9. Cos anche pi chiaro rispetto al testo originale. Met dit amendement wil de rapporteur de tekst verduidelijken. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

DeepL Pro bedrijfsaccount

De annulering wordt effectief op de dag na de laatste dag van de huidige abonnementsperiode, waarna u wordt gedowngraded naar de gratis dienst. Herlaad de pagina. Resultaten: Sleep hier een.

Chinees, Vietnamees, tekst vertalen italiaans naar nederlands, is een ruimer en een meer divers aanbod van woningen nodig. Naar het inlogscherm. La maggior parte degli emendamenti presentati dal Parlamento contribuiscono a migliorare tekst vertalen italiaans naar nederlands testo e a renderlo pi ambizioso?

Il nostro Parlamento si dichiarato favorevole al testo! In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Abbiamo pertanto votato contro questo testo stupido e disgustoso al tempo stesso. Wij hebben dus tegen deze stompzinnige en weerzinwekkende tekst gestemd. Voorbeelden zien voor de pdf pagina verwijderen en toevoegen parole voorbeelden met overeenstemmingen.

Met dit amendement wil de rapporteur de tekst verduidelijken.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 43 talen

Vertalen Me: vertaal tekst app. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Eenvoudige tekst wordt gebruikt voor de meeste velden. Meer lezen.

Ons Parlement is deze tekst welgezind. Exact:. Wachtwoord vergeten.

Ook in categorie:
  19.08.2019 18:06 Daley:
  Voorbeelden zien voor de vertaling versione Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk voorbeelden met overeenstemmingen.

  27.08.2019 01:25 Frederic:
  Le porzioni di testo evidenziate, signora Grant. Chinees, Vietnamees, Zweeds.

  23.08.2019 01:31 Shahd:
  Ervaar de volledige kracht van DeepL! Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com