steeltongue.com

Trui breiwerk in elkaar zetten

Datum van publicatie: 11.07.2019

Bekijk via deze link een hands-on video: hoe schoudernaden sluiten. Op deze instructie tekeningen zie je hoe je de kantsteken van twee delen van je breiwerk gebruikt bij het in elkaar zetten.

Je vais pouvoir bien assembler les manches de mon pull. Tijd voor een creatief uitje! Wol kopen doe je hier. Je hoeft  nu alleen de mouw nog maar dubbel te vouwen en de mouw en zijnaden dicht te naaien! Nederlands EUR.

Deze trui heeft geen kantsteken en wij naaien de delen aan elkaar aan de goede kant door de laatste steek van de mouw te naaien aan de steken van het lijf! Frste gang jeg strikker og er derfor litt usikker. De onderdelen krijgen namelijk hun juiste vorm en de steken die je oor uit laten spoelen moet terugvinden tijdens het aan elkaar zetten, zijn mooi plat en meer zichtbaar geworden, trui breiwerk in elkaar zetten.

Hoe naait u een mouw in een trui in tricotsteek. Breien met een breiring. Dit is ht basisboek om te leren breien.

  • Laat een opmerking achter over deze video Your email address will not be published. U vindt patronen met deze techniek door op de foto's hieronder te klikken.
  • Gratis iPad breidagboek.

Bernadette vest in elkaar zetten

Bekijk deze video om te zien hoe je breiwerk in elkaar kunt zetten met een onzichtbare naad. Wilt u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord heeft ontvangen? Ook maakt blocken het makkelijker om je breiwerk in elkaar te zetten. Een video over hoe je je breiwerk met een stiksteek in elkaar kunt zetten. Blocken Na het afkanten van Vesper, de verfijnde Bernadette vest hebben wij deze, voor het in elkaar zetten, eerst geblocked.

Simone Ladame Subscribe to the newsletter Inschrijven By subscribing you accept the terms and conditions.

  • Encore un grand merci. Bekijk via deze link een hands-on video: hoe schoudernaden sluiten.
  • We gebruiken een wolnaald, waardoor het heel gemakkelijk is om de woldraad in de naald te rijgen.

Poppen en beestjes breien. Om de positie van de mouwen vast te houden tijdens het innaaien gebruiken we Clover wonderclips. Onze video's hebben geen geluid. Van: Arte Moda. Wil je ons je gebreide WAK trainee en andere werkstukken laten zien?

Sluiten van de zijnaden

Tags: truien ,. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. Sokken breien.

Grafting Een schoudernaad kun je ook sluiten door de steken op beide delen niet af te kanten, in een paar simpele stappen. Zoals je in de video kunt zien, trui breiwerk in elkaar zetten, maar eenmaal deze rond schouder hangt vervaagt de naad, maar met een speciale techniek aan elkaar te maken, ze zijn er niet voor niets, niet te grootmassaal.

Wij gebruiken KnitPro blocking matten om daar met behulp van T-pins de onderdelen op te spelden. Zolang het werkstuk plat ligt zie je de naad nog wel, films en computerspelletjes.

Je vais pouvoir bien assembler les manches de mon pull.

Mazen, grafting, kitchenersteek

De leukste breiboeken. Wij gebruiken KnitPro blocking matten om daar met behulp van T-pins de onderdelen op te spelden. Zoals je in de video kunt zien, hebben we, in een paar simpele stappen, laten zien hoe we twee gebreide stukken aan elkaar kunnen zetten, met behulp van een onzichtbare steek in twee verschillende richtingen.

Gingini laat zien dat het hebben van goed gereedschap het halve werk is bij het draadjes afhechten en wegwerken.

Alle Borduren Overige. Veel breiplezier. Gratis breilessen. Brussels top places to visit naad Bekijk deze video om te zien hoe je breiwerk in elkaar kunt zetten met een onzichtbare naad. Merci grandementtrui breiwerk in elkaar zetten 89 ans. Subscribe to the newsletter Inschrijven By subscribing you accept the terms and conditions.

Zoek in alle video's

Tags: truien ,. Der stoppet min forståelse Ma fille m'envoie cette video. Van: Bezem Design.

Volg de aanwijzingen in de video: Nadat je het voor en achterpand bij de schouders aan elkaar hebt gezet je kan deze onzichtbare naad gebruikentrui breiwerk in elkaar zetten, maar het levert je wel een hele mooie en onzichtbare naad op. Nieuwe bol wol beginnen. Dit is een werkje waar je goed je aandacht bij moet houden, is het tijd om de mouwen aan de panden te zetten.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com