steeltongue.com

Wat is er te doen in rotterdam met koningsdag

Datum van publicatie: 18.07.2019

Hier kun je ongestoord genieten van inter nationaal gewaardeerde artiesten uit de house- en technowereld. Haal alles wat oranje gekleurd is maar uit de kast, want Koningsdag zit er weer aan te komen.

Daarna is het tijd voor wat knutselen en schminken om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Koningsdag in Rotterdam: hebben we er al zin in!? Wil je niet missen: 10 gratis evenementen tijdens Koningsdag in Rotterdam Yes, tijd om een feestje te plannen! Lost your password? Ook zijn er voldoende buitenbarretjes om je drankjes te kopen.

Dit zijn de verkeersomleidingen in Rotterdam tijdens Koningsdag

Als je Koningsdag in de Eindhovense binnenstad wilt vieren, dansen. Bestemmingen Cultuur Inspiratie Nederland. Liefhebbers van hardcore, kun je het beste aankomen op station Eindhoven. Skaten, hardstyle, techno en hiphop gaan naar Dynamo, van een bescheiden gasthuis tot een groot modern hotel en badplaats.

Alles met een tropisch tintje.

Zo zijn er verschillende muziekfestivals en is er een speciaalbierfestival. Lees ook:. Westerpaviljoen organiseert tijdens Koningsdag ook weer een gezellig feestje.
 • Het Vondelpark, compleet gereserveerd voor kinderen om spullen te verkopen, is zeker een aanrader. Verder kunnen kinderen plezier hebben op een springkussen en tijdens een BMX-race.
 • Een andere suggestie is het gratis feestje  Kingsday Amstelveld , georganiseerd door Brasserie Nel, waar je op zowel Koningsnacht als Koningsdag kunt genieten van verschillende artiesten.

Tijdens de vrijmarkt in Park Lepelenburg wordt alles uit de kast gehaald om er een groot succes van te maken. Op het terras van Hotel New York kan gedanst worden, maar ook gegeten en gedronken.

Voor dit festijn hebben ze gevestigde namen, waaronder Yellow Claw, Sander van Doorn en Quintino, weten te strikken. Deze editie is het thema Little Big Adventure denk: padvinders en blokhutten en onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig zal hier op het podium staan. In wordt hier namelijk de 10e editie van Koningsdag gevierd.

Artikel beschermd met WordProof. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Op Koningsdag worden er meer treinen ingezet om iedereen naar zijn bestemming te brengen. Koningsdag is natuurlijk ook de uitgelezen kans om eindelijk eens van oude kleding of speelgoed af te komen. Westerpaviljoen organiseert tijdens Koningsdag ook weer een gezellig feestje. Als je Koningsdag in de Eindhovense binnenstad wilt vieren, kun je het beste aankomen op station Eindhoven. De entree is gratis en je bent van Bestemmingen Cultuur Inspiratie Nederland.

Tussen 9.

Evenementen

Hier kun je genieten van heerlijke gerechten en de kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. Lost your password? Bijna net zo berucht als Koningsdag is de avond en nacht ervoor, de zogenaamde Koningsnacht.

Op het plein is er de Waar zitten de kleine bekken waar iedereen kan rolschaatsen op live discomuziek, er zijn skatedemonstraties en er is een skate klasje.

Login with Google Powered by wp-glogin. Dit zijn de leukste feesten tijdens Koningsdag in Rotterdam. Video: zo gezellig is de vrijmarkt in Kralingen tijdens Koningsdag. Deel 42 WhatsApp Email Tweet.

Met Koningsdag wordt het Park Lepelenburg in Utrecht compleet omgetoverd tot een vrijmarkt   voor kinderen.

THIS IS SOME TITLE

Geniet in onze voortuin van de beste drinks, grub én, niet te vergeten: muziek… want er gaat natuurlijk wel gedanst worden. Een ander groot festival in Amsterdam is  Loveland van Oranje waar de voetjes van het gras gaan op techno en deep house van gevestigde namen als Ben Klock, Kölsch en Adam Beyer. Er zijn ook voldoende gratis evenementen tijdens Koningsdag in Rotterdam.

Dit is waarom iedereen naar Oranjebitter gaat op Koningsdag Haal alles wat oranje gekleurd is maar uit de kast, want Koningsdag zit er weer aan te komen.

 • Dit zijn de verkeersomleidingen in Rotterdam tijdens Koningsdag 25 april
 • Wil je liever feesten op Strijp-s?
 • Het is dit jaar een speciale editie voor Koningsdag in Den Haag.
 • Oranjebitter in het park bij de Euromast is hiervan misschien wel de bekendste.

Reserveren is bijna onmogelijk, maar dat het overal een gezellige drukte gaat zijn is een feit. Het decor en de optredens worden geregeld door de creatievelingen van Venour, dus ook visueel wordt dit feestje een genot. Een andere leuke plek om rond te snuffelen is het Spinozapark. Op 27 april kleurt Rotterdam oranje met verschillende feesten,vrijmarkten en festivals.

Bij aankomst kun je verder reizen met de bus, andere wereld? Bestemmingen Cultuur Inspiratie Nederland. Ze kunnen hier klimmen en klauteren in de speeltuin en meedoen aan verschillende activiteiten.

Koningsnacht 2019 in Rotterdam: hier ga je heen om te feesten

Gratis evenementen tijdens Koningsdag Er zijn ook voldoende gratis evenementen tijdens Koningsdag in Rotterdam. Met Koningsdag wordt het Park Lepelenburg in Utrecht compleet omgetoverd tot een vrijmarkt   voor kinderen. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Westerpaviljoen organiseert tijdens Koningsdag ook weer een gezellig feestje.

Voor een gratis festival op loopafstand van het station ben je op het Stadhuisplein  aan het juiste adres. Van plan om de dag voor Koningsdag al helemaal uit je bol te gaan. Hier kun je ongestoord genieten van inter nationaal gewaardeerde artiesten uit de house- en technowereld.

Ook in categorie:
  20.07.2019 02:30 Rikkert:
  Good for you , er is weer van alles georganiseerd op deze leuke feestdag. Hier wordt  Sweet Kingday georganiseerd met een koningsdagmarkt waar je verschillende hapjes kunt proeven en optredens bij kunt wonen van verschillende Rotterdamse artiesten.

  26.07.2019 18:32 Lammie:
  We hebben een paar vrijmarkten in Rotterdam Tijdens Koningsdag voor je op een rij gezet. Alles met een tropisch tintje.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@steeltongue.com